26 March 2013

Produse Balea

Anul trecut prin vara am intrat pentru prima data intr-un magazin Dm si am ramas placut impresionata. De la rafturile pline cu produse cosmetice si pana la produsele alimentare bio. Nu recunosteam aproape nici un brand, imi venea sa iau in mana aproape fiecare produs in parte si sa le studiez, sa le citesc etichetele. M-am oprit la sectiunea cu produse Alverde de unde mi-am luat un corector mineral si un duo-highlighter (o sa postez review-ul acestor produse in viitorul cat mai apropiat).
Din pacate magazinul era destul de departe de zona in care locuiesc si ajungeam cam rar pe acolo, dar nu cu mult timp in urma s-a deschis un magazin ceva mai aproape de mine, iar acum merg mai mereu in cautare de produse noi.

Mi-am propus sa vorbesc prima data despre cateva produse din gama Balea. Am ales momentan 4 produse carora le voi face un review in postarile urmatoare.
Produsele alese (de la stanga la dreapta): sare de baie cu aroma de grapefruit, gel de dus cu guave, sampon pentru par vopsit cu nuca de cocos si flori de tiare, spumant de baie cu coacaze.

grapefruit bath salt balea, guava shower gel balea, coconut shampoo balea, bubble bath blackcurrant balea.

No comments:

Post a Comment