01 April 2013

Spumant de baie cu coacaze Balea

Cum a venit prima zapada m-am dus in cautare de spumant de baie. Am incercat prima data intr-un magazin Yves Rocher pentru ca imi plac foarte mult produsele lor, dar se pare ca ei nu au deloc spumant de baie, asa ca m-am dus in magazinul Dm. Au foarte multe sortimente dar mi-a atras atentia spumantul de baie cu coacaze.

bubble bath blackcurrant balea

Imi plac foarte mult fructele de padure, in special zmeura si coacazele. 
L-am mirosit inainte sa il cumpar ca sa fiu sigura ca nu miroase prea ciudat. In recipient miroase a coacaze foarte coapte, dar in apa fierbinte se modifica si nu prea aduce cu nimic. Nu miroase oribil dar nici foarte bine. 
La o cada mare este suficient cam un pumn de spumant pentru a face spuma cat sa acopere suprafata apei. L-am folosit cam de 10 ori si inca a mai ramas de aproximativ 2-3 utilizari. 
Dupa baie pielea ramane foarte lipicioasa si trebuie sa fac neaparat dus.
In general nu imi place sa arunc produsele care nu imi plac pe deplin asa ca o sa il folosesc pe tot, dar cu siguranta nu o sa-l mai cumpar.

Pret - aprox. 8.5 lei
Cantitate - 500 ml

De pe eticheta: Relaxare blanda. Balea lotiune-ulei de baie cu ulei de coacaze ingrijeste chiar si pielea uscata si o face matasoasa.
Ingrijire blanda si protectie optima.
Celebreaza momentele de relaxare. Spumant de baie cremos cu ulei natural de coacaze va rasfata pielea. Lotiunea-ulei de baie protejeaza pielea impotriva uscarii si ofera o senzatie matasoasa pielii. Mirosul fructos al coacazelor produce o senzatie placuta.

Ingrediente: AQUA, SODIUM LARETH SULFATE, GLYCERIN, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM CHLORIDE, GLYCOL DISTEARATE, PARFUM, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, SODIUM BENZOATE, COCO-GLUCOSIDE, GLYCERYL OLEATE, SINE ADIPE LAC, LAURETH-4, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, CITRIC ACID, COCAMIDE MEA, HYDROXYPROPYL GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, POTASSIUM SORBATE, RIBES NIGRUM SEED OIL, FORMIC ACID, SODIUM LAURYL SULFATE.


3 comments:

  1. coacaze yum yum
    dar nu suna bine :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. sper sa gasesc alte produse mai bune cu aroma de coacaze

      Delete
  2. suna foarte bine coacaze, dar m-am dezumflat cand am citit ca trebuie sa faci dus dupa.. eu am un spumant foarte fain de la Natura Siberica, voi scrie pe blog despre el.
    Pup!

    ReplyDelete

Oasap Limited