12 April 2013

Gel exfoliant Jeanne Piaubert

Exfolierea este considerata una din cele mai importante tehnici ce pot fi aplicate pielii pentru a rezolva anumite probleme, cum ar fi: acneea si cicatricile de dupa vindecare, porii incarcati, hiperpigmentarea, pielea uscata, pielea cu aspect imbatranit, etc.

Cautand pe internet brand-uri noi de cosmetice, am dat peste Jeanne Piaubert. M-au atras (trebuie sa recunosc) ambalajele prin design-ul lor discret , apoi am cautat ceva pareri pe bloguri, eram curioasa de calitatea produselor. Intr-un final m-am hotarat si mi-am achizitionat acest gel exfoliant:

gommage eclat Jeanne Piaubert, Jeanne Piaubert exfoliating gel

Este un gel verde-albastru ce contine particule foarte mici exfoliante si perle mici albe bogate in vitamine care se dizolva prin masaj. Potrivit pentru toate tipurile de ten.

gommage eclat Jeanne Piaubert, Jeanne Piaubert exfoliating gel

Se aplica o cantitate mica (cat un bob de mazare) pe fata curatata, se maseaza prin miscari circulare evitand zona din jurul ochilor. Se clateste cu apa calduta. Dupa exfoliere, pielea ramane mult mai fresh, mai catifelata si usor parfumata.
Se poate folosi 1-2 ori pe saptamana sau mai des daca este cazul.

Pret - 38 €
Cantitate - 75 ml

Pretul nu este mic, dar acest produs intra in categoria celor de lux alaturi de produsele de la Dior, Chanel, Lancome, Estee Lauder, etc.
Daca vreti sa investiti intr-un exfoliant de calitate, il recomand, dar nu si daca doriti un exfoliant dur (acesta este delicat cu pielea, foarte bun pentru pielea sensibila).

Se poate comanda de pe site-ul oficial Jeanne Piaubert.

1 comment:

Oasap Limited