16 April 2013

Crema nutritiva de zi cu miere si galbenele Bioten

Din iarna am inceput sa folosesc servetelele demachiante de la Bioten pentru ten uscat/ sensibil. Imi plac foarte mult, le folosesc constant de cand le-am descoperit si nici nu le-as schimba prea curand cu altceva.
Review-ul servetelelor demachiante: aici.
In unele magazine se gasesc pachete ce contin crema hidratanta de zi, iar servetelele demachiante sunt cadou. Am gasit un astfel de pachet in magazinul Dm la doar 9 lei. Pe alte rafturi erau vadute separat: crema costa 12 lei, iar servetelele 10 lei!

crema miere galbenele bioten, servetele demachiante bioten

L-am cumparat fara sa mai stau pe ganduri. Voiam oricum sa incerc aceasta crema si daca nu imi placea, tot ramaneam cu servetelele.

Asa arata crema:
crema galbenele bioten

crema galbenele bioten

crema galbenele bioten

crema galbenele bioten

Este o crema usoara, intra foarte repede in piele, pielea ramane hidratata, catifelata si deloc grasa, nu irita pielea absolut deloc, din contra, calmeaza iritatiile, uniformizeaza culoarea pielii. Miroase incredibil de bine a miere si galbenele, exact ca si servetelele demachiante. Dupa aplicarea cremei, fondul de ten se intinde mult mai bine si mai uniform.
Nu am nimic negativ de zis. Este crema perfecta pentru mine, iar pretul este incredibil de mic chiar si daca este cumparat la pret normal.
Daca aveti pielea uscata/ sensibila, merita incercata. 
Din aceasi gama mai exista o varianta pentru ten normal/ mixt cu miere si cimbrisor; in magazinul Dm nu am vazut pachet promotional, dar am vazut in hypermarketul Real cu aprox. 12 lei.

De pe cutie:
Mierea, un agent nutritiv natural, contribuie la mentinerea echilibrului optim de hidratare si la intarirea protectiei naturale a pielii. Totodata, contine o varietate de vitamine si minerale care asigura tenului elasticitatea si hranirea necesara.
Galbenelele, recunoscute pentru proprietatile lor de calmare si catifelare, sunt excelente pentru ingrijirea, tonifierea si regenerarea tenului uscat. Imbogatit cu flavonoide si vitamina C, floarea de Galbenele ajuta la mentinerea unui aspect sanatos al tenului.

Cu o textura speciala, crema nutritiva Bioten se absoarbe usor si asigura hranire pana la 24h.

Folosire: Aplica dimineata si seara, pe tenul curat, prin miscari circulare usoare, pana la absorbtia completa. Constituie o excelenta baza pentru machiaj.

Recomandata pentru varste intre 25-35 ani.

Ingrediente: AQUA, PARAFFINUM LIQUIDUM, GLYCERYL STEARATE, CETEARYL ALCOHOL, PETROLATUM, GLYCERIN, CETEARETH-20, MEL, PANTHENOL, TOCOPHERYL ACETATE, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT, CETEARETH-12, CETYL PALMITATE, DICAPRYLYL ETHER, DIMETHICONE, PARFUM, SODIUM CARBOMER, ETHYLHEXYGLYCERIN, TETRASODIUM EDTA, METHYLISOTHIAZOLINONE, ALCOHOL DENAT., PHENOXYETHANOL, BENZOIC ACID, DEHYDROACETIC ACID, POLYAMINOPROPYL BIGUANIDE.

Contine 50 ml.
Valabilitate 12 luni de la deschidere.

Pana sa incerc aceasta crema, foloseam crema Hydra Feel de la Yves Saint Laurent. Este si ea o crema buna, dar lasa pielea mai lucioasa decat imi doresc si nu uniformizeaza culoarea pielii, iar pretul este mult mai mare (aprox. 40).
Hydra Feel Yves Saint Laurent


1 comment:

  1. wow ce oferta buna ai prins ;)

    Intre timp te invit la un giveaway

    http://o-fata-simpla.blogspot.ro/2013/04/i-love-cosmetics-giveawayonly-ro.html

    ReplyDelete

Oasap Limited