31 March 2013

Sampon Balea cu cocos si flori de tiare


Cu ceva vreme in urma am incercat uleiul pentru par uscat si deteriorat cu extracte din grau si nuca de cocos de la Oriflame si mi-a reparat cat de cat parul, mai ales la varfuri.
De atunci aveam fixat in minte ca vreau sa incerc si un sampon cu cocos, si in sfarsit am gasit :)

coconut shampoo balea


Miroase incredibil de bine, a pina colada si asta pentru ca are in compozitie si alcool. Am avut putin emotii ca o sa imi usuce parul foarte tare, dar nu a fost deloc asa. Banuiesc ca au adaugat alcool pentru ca nuca de cocos este oricum foarte grasa si fiind totusi un sampon, parul trebuie sa ramana cat mai curat. Pentru ca am parul vopsit, imi pot spune parerea si despre cat de mult ajuta la pastrarea culorii. Am folosit cam 3/4 din sampon si culoarea chiar a rezistat mai mult decat de obicei (iar vopseaua e semi-permanenta).
Cea mai mare surpriza a fost cand dupa prima spalare, parul meu avea mult mai mult volum. Si nu ma refer la par foarte moale si electrizat, asa cum am patit de la majoritatea sampoanelor speciale pentru volum care le-am folosit pana acuma, ci volum de la radacina! Nu stiu exact cum functioneaza, dar merita incercat.

Beneficii:
Uleiul de cocos (COCOS NUCIFERA OIL) contine 86.5% grasime saturata, reduce pierderea de proteine din par, il hidrateaza, previne matreata.
Mai contine si ulei de floarea soarelui (HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL) care e bogat in vitamina A, D si E, lecitina si acizi grasi nesaturati care hranesc parul si scalpul.
Extractul de flori de tiara este cel mai des folosit in industria parfumurilor de lux.

Pret - aprox. 6 lei
Cantitate - 300 ml

De pe eticheta: Sampon pentru par vopsit cu cocos si flori de tiare. Nu contine silicon.

Ingrediente: AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM CHLORIDE, GLYCOL DISTEARATE, PARFUM, PANTHENOL, HYDROXYPROPYL GUAR
HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, SODIUM BENZOATE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, CITRIC ACID, POTASSIUM SORBATE, NIACINAMIDE, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, ALCOHOL, LAURETH-4, BENZOPHENONE-4, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, COCOS NUCIFERA OIL, COCOS NUCIFERA FRUIT EXTRACT, TOCOPHEROL, GARDENIA TAHITENSIS FLOWER EXTRACT.


3 comments:

  1. Nu l-am încercat, însă văd că e cu aromă de nucă de cocos. yammy
    Îmi place header-ul blogului tău. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yammy am zis si eu cand l-am mirosit prima data..si cam de fiecare data cand il folosesc :D
      Ma bucur ca iti place headerul :)

      Delete
  2. Suna foarte bine, dar eu nu-s vopsita.. si de obicei nu ma uit la produse destinate parului vopsit. Cred ca de asta l-am ratat :)

    ReplyDelete

Oasap Limited